NY MODELL!

Ballistic 680

Beskrivelse

Ballistic 680 er den aller nyeste modellen fra Ballistic i 2023. Og med en videre utvikling av suksessen 650 og 780, så ble dette en fantastisk båt. Skroget må oppleves i Sjøen for og få en forståelse av hva vi har skapt her!

For deg som har krav til Kvalitet, Sikkerhet,Sjøegenskaper, Fart, så har du her den båten du leter etter.

Er den ideelle flerbruksbåt. En båt til alt fra bølgehopping for de fartsglade, til rolig badeliv fra solsengen, en lat sommerdag. Ballistic 680 er som sin storesøster konstruert med dyp V-bunn og et karakteristisk skrog vi kaller RSC (Reverse Scallop Chines)!

For deg som bruker er dette kanskje uinteressant; men at det gjør røff sjø og stor fart til en god og ikke minst «tørr» båtopplevelse vil nok glede de fleste. Ballistic 680 er derfor blitt godkjent for bruk under selv de hardeste forhold (CE kategori B eller C). Du velger godkjenning ut i fra hvor mange personer du ønsker. Vi har tatt standard med C, som er 10 Personer for denne båten. En sertifisering vi er svært stolte av å inneha i denne båtstørrelsen. Vi mener dette er den beste RIB’en i sin klasse!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle